Targul de Turism Vacanta 2016 Iasi

Iasi, Targul de Turism Vacanta, 18-20 martie 2016

Concedii cu preturi reduse pentru ieseni la Targul de Turism Vacanta de la Iasi

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania organizeaza la Palas Mall Iasi, in perioada 18 – 20 martie, Targul de Turism “Vacanta”, cel mai mare eveniment de profil din nord – estul tarii, in cadrul caruia pachetele de concedii vor avea reduceri intre 10 si 30 la suta.

Vor participa agentii de turism, hotelieri, autoritati locale, companii aeriene, cu destinatii si oferte de vacanta in tara si in strainatate, iar cei care isi doresc un concediu special vor putea primi sfaturi pentru pachete personalizate.

Sunt zeci de destinatii de vacanta pentru care se anunta oferte: Turcia, Spania, Grecia, Malta si altele mai mult sau mai putin exotice.

“Este cea de-a patra editie a targului de turism si ne-am propus sa venim in intampinarea vizitatorilor cu pachete de vacanta complete si cat mai diverse. si anul acesta mentinem preturile cat mai scazute, fiind inca in perioada de early booking. Principalele destinatii de vacanta de vara sunt: Grecia Continentala cu Riviera Olimpului si Halkidiki, Grecia Insulara cu Rhodos, Thasos, Creta, Corfu, Zakinthos, Skiathos, si Lefkada. Vor fi foarte multe oferte pentru Turcia, Romania, Spania, Italia, Croatia, Muntenegru si Portugalia”, a spus Alexandru Nanescu, Presedinte Regiunea ANAT Nord Est.

Conferinta de presa pentru deschiderea targului va avea loc in data de 18 martie 2016, ora 10,30, la sala Mozart din cadrul Palas Mall.

Programul targului va fi in intervalul orar 10.00 – 22.00, accesul fiind gratuit.

Organizator: ANAT
Locatie: PALAS MALL

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply